Директен печат върху плоскости

Директен печат
AGFA Anapurna M1600
e широкоформатен хибриден принтер, предназначен за печат върху плоскости и ролни медии, използващ мастилено-струйна Piezo технология на гравитационен принцип  - показател за продължаващите инвестиции и иновации в областта на дигиталния печат, проектиран да печата с безупречно качество, както върху всякакви видове (дори и екзотични) плоски материали, така и върху гъвкави ролни медии с приложение във външната и вътрешната реклама.

Anapurna M1600 печата на различни гъвкави ролни материали като фолио, хартия, винил, беклит, канаваца, плат и т.н, както и печат върху плоскости от PVC, плексиглас, дърво, метал, алуминий, неръждаема стомана, месинг, каучук,  керамични плочки, стъкло, поликарбонат, алуминиеви сандвичови панели, пенокартон и др., за производството на различни дисплеи, постери, POP, банери, рекламни и изложбени пана, макети, подова и сценична графика.
Agfa Anapurna

Печат с бяло

Благодарение на хибридният принтер Anapurna M1600, Дигитална печатница S360 е готова да отговори на нуждите на клиенти, които желаят директен печат върху плоскости и ролни медии при високи производствени скорости с безупречно качество и бяло мастило, което открива нови възможности за печат върху прозрачни ролни и плоски медии. Освен че е и перфектно решение за печат на медии за задно и/или предно осветяване, бялото мастило се използва и като чист цвят при печат, за засилване на акцента върху определени детайли от изображението. Печата на подложка от бяло, след останалите цветове или като чист цвят се извършва в един цикъл.Проектирана за високи производствени натоварвания при скорости от 46 кв.м/ч. и оборудвана със специална система за смесване и циркулация на бялото мастило, Anapurna M1600 ще Ви осигури безпроблемен и качествен печат по всяко време, а гъвкавите UV мастила позволяват незабавна фиксация, което прави отпечатъците готови за употреба веднага след излизането от машината.

Anapurna M1600 предлага висококачествен печат върху плоскости и ролни медии с четири цвята (CMYK) плюс бяло чрез печатащи глави с фин обем на капката от 12 пиколитра и разделителна способност до 720 x 1440 dpi. Прецизни маси с по 2 вакуумни зони се грижат за перфектно водене на богат диапазон от ролни и плоски медии, а рекламните приложения след печат могат да се огъват и режат, без напукване и олющване.

AGFA са с богат опит в пред-печатните и печатни процеси и интегрира в серията Anapurna вече изпитани технологии, каквито се използват в другите им индустриални машини, като Dotrix и M-press. При плоско-печатащите модели Anapurna се използват най-ново поколение глави и последни модели серво мотори за управление на движещите се модули, с което се постига отлично качество при високи производствени скорости.

AGFA е един от малкото производители на оборудване, които сами произвеждат мастилата си, които имат висока адхезия към различните материали, дълъг живот в опаковката, висока издръжливост UV светлина и широка цветова гама. Използваните мастила се фиксират към различните материали плоскости и ролни медии посредством UV лампи, правейки отпечатъците устойчиви на вода и всякакви други въздействия при атмосферни условия.

СПЕЦИФИКАЦИИ

Технология

 Мастилено-струйна Piezo на гравитационен принцип
 Печат на плоски и ролни материали

Максимална разделителна способност

 720 x 1440 dpi
Скорост на печат  Express mode - 46 м2/ч
 Production mode - 28 м2/ч
 Poster - 14 м2/ч
 High quality poster - 7 м2/ч
Печатни глави  6
Ширина / дебелина на медията  Ширина на медия - до 158 см
 Ширина  на печат: до 156 см 
 [при печат до ръба на медията 152 см]
 Плоскости = мин. 1 мм до максимум 4.5 см
 Дължина на плоскостите - 3,2 метра
 Ролки = мин. 0,1 мм - максимален диаметър - 36 см
Цветови канали         4 цветови канала + 2 за Бяло
Мастила   UV :Anapurna G2 мастила CMYK + 2*White
Обем на капката  12 пиколитъра
Настройка на височината на главата  Автоматично определяне на височината на главите
FacebookTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixx
Моля, не копирайте съдържание от тази страница! Уважавайте себе си, труда ни и напрегнете сивото си вещество.
В противен случай единственото, което ще спечелите е репорт за наказание на сайта Ви, поради нарушаване на авторски права!