Лазерно гравиране и термофолиране

От скоро в Печатница S360 нашите клиенти и партньори могат да се възползват от машинно опаковане на единични и групови /стекови/ продукти в термосвиваемо фолио с L слепване и директно високоскоростно маркиране (гравиране) на метали и непрозрачни пластмаси с безкомпромисно качество. 

Печат на тениски за "Панаир на Добрината"

Дигитална печатница S360 има удоволствието да партнира на прекрасните млади хора от випуск 2014 от 2 АЕГ "Томас Джеферсън" в благотворителната кампания "Панаир на добрината" (www.facebook.com/panairnadobrinata), в подкрепа на деца, страдащи от булозна епидермолиза, наричани още “хора с пеперудена кожа”.Отпечатването на тениски, с които младите хора ще заместят абитуриентските си рокли и костюми и дарените пари ще подпомогнат закупуването на животоспасяващите превръзки и антибиотични кремове като се разделят между всички “пеперудени” деца.

Благодарение на техните усилия, към начинанието им се присъединяват вече над 1300 ученици от цялата страна, а ние сме убедени, че това е само началото!

Печат на еко торбички за THE TOTE

Дигитална печатница S360 се включи като партньор в инициативата на Surfrider Foundation Sofia ( www.surfriderbg.org ) и отпечата еко торбички осигурени от Green Bags за THE TOTE - THE ANTIDOTE Exhibition.
Директен печат върху текстил за изложбата на Surf RiderВисококачествени визии на 106 артиста, подкрепили изложбата и стотици гости, посетили betahaus с идеята да подпомогнат мисията на Surfrider Sofia за редовно почистване на плажове, речни и езерни брегове, както и информационните и образователни кампании с основна цел - възпитаване на ново поколение с екологично мислене.

Широкоформатен печат за изложбата на БКО

Дигитална печатница S360 | Широкоформатен печат участва в отпечатването на паната за изложбата на Българското каяк общество на тема „Водата е живот – животът е хубав“

Широкоформатен печат | Изложба БКО


Каним всички любители на водата, природата и спорта на изложбата, която ще се проведе пред градинката "Кристал" срещу Военния клуб от 20 до 31 март 2012 г. Официалното откриване ще се състои в Световния ден на водата – 22 март 2012 г., от 18:30 часа.

Широкоформатен печат за Closer на Надя Джамбазова

Широкоформатен печат за CLOSERДигитална печатница S360 | Широкоформатен печат имаше удоволствие да участва в отпечатването на изложбени пана за изложбата "CLOSER" на нашата приятелка - страхотния фотограф на бебета, деца и бременни Надя Джамбазова.
Изложбата ще бъде открита на 1-ви юни на Моста на влюбените.  Фотограф Надя Джамбазова ще представи 60 фотографии на деца в близък план. Closer (в превод по-близо) е не само дистанцията от обектива, а послание за близост...споделяне...взаимност.

Нова дигитална машина Versant 80

До края на месец ноември, в печатница S360 ще бъде инсталирана новата Xerox Versant 80 - производствен клас дигитална преса, съчетаваща офсетово качество с автоматични функции за постигане на перфектни резултати при всеки тираж.

Какво повече ще получат нашите клиенти?
  • Качествени изменения в IQ (Image quality) Ultra HD Resolution – 10 bit rendering, 2400x2400 dpi
  • Увеличена производителност със скорост от 80 стр/мин и двустранен печат до 300 гр/м2
  • Вграден спектрофотометър за автоматизирано управление на цвета
  • Печат на хартии и картони вече до 350 гр/м2
  • Пълен размер на медията - SRA3+/330 x 488 / по-голямо печатаемо поле от 326х483 мм.
  • Възможност за печат във формат 330 х 660 мм.
  • Подобен на офсета матов завършек, изключително детайлни в тъмните области и отлични нюанси с ниско-температурния тонер Emulsion Aggregation (EA) Dry Ink
  • Нова система за регистрация лице/гръб
  • Печат върху различни видове медии: хромирани, без покритие, папки, пликове, синтетични хартии, текстурирани и декоративни картони, опаковъчен картон и комбинация от смесени типове

Машината е закупена със съдействието на АДКОМ (www.adcom.bg)

Директен печат върху плоскости за фотоизложба "Бъди вода – бъди част от нея"

За втора година Дигитална печатница S360 беше партньор на Сдружение Българско Каяк Общество в отпечатването  паната за фото изложба по случай Световния ден на водата под надслов "Бъди вода - бъди част от нея". Паната бяха отпечатани посредством новата ни машина за директен печат върху плоскости Agfa Anapurna.
Директен печат за фото изложбата на БКО
Изложбата се провежда в източния вестибюл на метростанция Софийски университет "Св. Климент Охридски" и ще продължи от 22.03.2014 до 22.04.2014 г., като на нея ще бъдат представени вълнуващи фотографии, запечатали незабравими мигове от спускания в спокойна и бърза вода от състезания и водни походи от страната и чужбина, уловили настроенията и чувствата от общуване на човек с природата, стихията и силата на водата.

Ценете красотата и важността на водата, това, което тя ни дава, това, което ние можем да дадем и това, което можем да загубим, ако не я пазим!

Нова машина за директен печат върху плоскости и ролни медии

От 28.02.2014 г., в печатната база на Дигитална печатница S360 е инсталирана нова машина за директен печат върху плоскости и ролни медии. Новия широкоформатен хибриден принтер на AGFA - Anapurna M1600 е показател за продължаващите иновации в областта на дигиталния печат и печата с безупречно качество, както върху всякакви видове плоски материали, така и върху гъвкави ролни медии с приложение във външната и интериорна реклама.

Каталог за деца Tita Bandita

В каталога за деца "Tita Bandita" ще откриете богатата гама от  печатни продукти, предназначени само и единствено за деца. Част от тях са разделени в секции за момчета и момичета, с възможност за персонализация, направени и подбрани с много любов, ентусиазъм и желание.