Трансферен печат | Флекс и флок

Трансферен печатТрансферен печат - Дигитална печатница S360 предлага на своите клиенти печат, рязане и трансфериране върху текстил посредством флекс (гумирано термо-фолио); флок (мъхесто термо-фолио наподобяващо кадифе/плюш); Copy FUN Blue - трансферна хартия за лазерен принтер с масло за светъл текстил ; Copy FUN Black - за лазерен принтер с масло за тъмен текстил.

ТЕХНОЛОГИЯ

При трансферен печат изображението се пренася посредством специална хартия огледално и с помоща на натиск от термо-трансферна магнитна преса и висока температура се трансферира върху текстилния носител.

Независимо дали става въпрос за мостра, единична бройка или среден тираж флекс, флок, Copy FUN Blue и Copy FUN Black фолиата и хартии са подходящи за трансфериране върху всякакъв вид текстил - тениски, суитчери, спортни екипи, шапки, престилки, фирмено и работно облекло и др.

Материали

При трансферния флекс печат използваме материали на Американската компания STAHLS’, предлагаща качествени полиуретанови и PVC CAD-COLOR фолиа използвани за печат с широкоформатен еко-солвентен принтер, както и CAD-CUT цветни фолиа и последващо изрязване по контур. С дебелина от 18 до 430 микрона, фолиата чрез специфичната си структура придават мек на пипане ефект, с екстремна разтегливост и набъбване на щампата и повърхности от искрящи и плътни цветове. Серията за рязане CAD-CUT предлага брилянтно цветово възпроизвеждане и допълнителни ефекти, отлична адхезия(прилепване) върху голям набор от материи като памук, полиестер, памук-полиестер, полиамид, спандекс, ликра и др.

За да получите коректна цена е необходимо да ни предоставите файла за печат, бройката и информация за текстилното изделие, върху което ще се трансферира. При съмнение за материала, който ще се използва при трансферен печат препоръчваме да се направи проба.
FacebookTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixx
Моля, не копирайте съдържание от тази страница! Уважавайте себе си, труда ни и напрегнете сивото си вещество.
В противен случай единственото, което ще спечелите е репорт за наказание на сайта Ви, поради нарушаване на авторски права!