Услуги | Печат и печатни изделия

Дигитална печатница S360, собственост на Агенция за пълно рекламно обслужване S360 бе открита в началото на 2009 г.

С цел максимално обхващане на целия печатен процес, касаещ нуждите на всяка една рекламна агенция, дигиталната печатница през следващите 5 години успя да развие производствената си база с висококачествени машини за дигитален, широкоформатен, директен печат върху плоскости и сувенири, директен печат върху текстил, сито печат, трансферен печат, както и всякакви довършителни дейности.

За Вашите нужди, печатницата ни ще се погрижи за 360 градусови решения, касаещи всеки един проект - от графичния дизай и предпечат, минавайки през отпечатване на висококачествени продукти за Вашата печатна, сувенирна и вънншна реклама, до монтаж, демонтаж и подмяна на Вашите вътрешни и външни рекламни съоръжения.

Принципите в работата на S360 са насочени към високо качество на продуктите, бърза реакция, професионално и най-вече коректно отношение към клиентите си!

Нямаме за цел да дадем най-ниската цена, но със сигурност ценовите ни листи отговарят максимално на качеството, което получавате.

Моля, не копирайте съдържание от тази страница! Уважавайте себе си, труда ни и напрегнете сивото си вещество.
В противен случай единственото, което ще спечелите е репорт за наказание на сайта Ви, поради нарушаване на авторски права!