Винил за предно осветяване

Широкоформатен печат на винил за предно осветяване, намиращ главно приложение в изработката на пана за вътрешна и външна реклама -  билборди и мегаборди, включително за сгради, фасади, калкани, транспаранти средства и др.

Дигитална печатница S360 предлага висококачествен печат на винил, посредством еко солветния широкоформатен принтер MUTOH ValueJet 1614 и широкоформатния хибриден UV принтер AGFA Anapurna M1600 - производствени машини, поставящи стандарти в класовете си.

Винилът е добре познат в рекламния бранш със своята гъвкавост, здравина, лесен монтаж и почистване. Благодарение на структурата си, след печат винила позволява запазване на формата си дори при широка температурна амплитуда.

Винила остава един от най-употребяваните материали за изработката на приложения за външна реклама. В зависимост от грамажа, здравината и промазаността си винила намира приложение от печат на пана за билборди, мегаборди, трансперанти, табели, сенници, калкани, светещи кутии до брандиране на транспортни средства.

В зависимост от приложението си, винила може да бъде поставен върху рамка или закрепен директно за стена, като за захващане най-често се използват шити джобове или пробиване на отвори за поставяне на капси.

Освен гарантирано качество при печат на винил, ние предлагаме пълен спектър от услуги, свързани с изработка на дизайн за рекламните Ви приложения, шиене и поставяне на капси на винила, както и извършване на огледи от наши специалисти и последващи монтажните дейности.
FacebookTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixx
Моля, не копирайте съдържание от тази страница! Уважавайте себе си, труда ни и напрегнете сивото си вещество.
В противен случай единственото, което ще спечелите е репорт за наказание на сайта Ви, поради нарушаване на авторски права!